Meniu Diversificat

Meniu diversificat

Oferim o gamă largă de preparate pentru meniul tău de nuntă. Bucătarii noștri sunt specializați în cele mai exclusiviste gusturi și combinații.
Vesela

Veselă accesorii

Fie că vrei să mergi pe un stil minimalist sau vintage, noi îți putem oferi vesela necesară pentru a completa perfect tema nunții tale.
Tortul

Tortul Mirilor / Candy Bar

Cu două, trei sau chiar patru etaje. Te asigurăm că o să-ți îndeplinim toate dorințele legate de prăjituri și deserturi.
Website

Website Event / Live Streaming

Fiind cea mai importantă zi din viața ta vrei ca toată lumea să-ți fie alături. Astfel, îți punem la dispoziție servicii de live streaming și îți realizăm un website în care o să regăsești toate amintirile legate de nuntă.
DJ VJ

DJ / VJ / MC

Ai o preferință în materie de DJ sau trupă? Sigur o să găsim o cale să aducem pe oricine la nunta ta!
Personal Calificat

Personal calificat

Staff-ul din Euphoria are o experiență de 20 de ani în domeniul ospitalității.
Interval orar

Interval orar la alegere

Vrei să aducem tortul la miezul nopții sau să petrecem până dimineață? Noi îți punem spațiul la dispoziție atât pentru o nuntă de zi cât și pentru o nuntă de seară.
Momente

Momente de divertisment

Dacă vrei să iei o pauză din a fi centrul atenției măcar pentru câteva minute, îți putem organiza un moment artistic pentru tine și invitații tăi.
Rider

VJ Lumini / Visuals

Noi nu punem luminile pe auto. Echipa noastră o să-ți asigure un spectacol de lumini care o să completeze atmosfera.
Floral

Buchetul Miresei / Decor Floral

Nu te panica! Poți lăsa în grija noastră aranjamentele florale și buchetul tău. Alături de colaboratorii noștri o să realizăm tot ce-ți dorești.
Decor

Decor personalizat

Îți putem oferi servicii de ornare a sălii în funcție de tema dorită, paleta de culori sau stil.
Locatie

Locație centrală

Locația noastră este poziționată într-o zonă centrală cu acces la centre comerciale și hoteluri.
Capacitate

Capacitate 300+ persoane

Locația noastră este împărțită în mai multe spații, astfel încât putem adăuga sau reduce numărul de locuri în funcție de cerințele tale.
Video

Servicii Foto / Video

Știm cât de important este să imortalizezi toate momentele de la nunta ta. Noi îți punem la dispoziție atât partea tehnică cât și echipa pentru a captura tot ce contează pentru tine.
Party Tematic

Party Tematic

Vorbeam de nunți atipice și nonconformiste, așa că noi te ajutăm să-ți îndeplinești viziunea fie că alegi o temă rock sau clasică!

Locația noastră …

Te așteptăm!

Te așteptăm cu același super vibe și cu dorința de a redescoperi locul în care ne-am petrecut atâtea momente faine, dar care o să ne fie martor la mult mai multe amintiri, evenimente și momente memorabile!